29 juni 2019
19:00

Piteå IF FF/MSSK

Referat: Stureby SK - Piteå IF FF/MSSK

Så var slutspelet igång. Åttondelsfinal mot hemmalaget Piteå som scoutat oss väl. Lite nervöst på sidan men inga som helat tecken på annat än lugn och metodiskt spelbyggandenpå planen. Vi tar oss fram till många fina lägen men Piteå kämpar heroiskt och lyckas freda målet länge och väl i första halvlek. Återigen får vi ändå utdelning på en hörna till 1-0 och ledningen är lika vacker som välförtjänt.

I andra trummar vi på och vårdar bollen lite bättre och till slut orkar inte Piteå stå emot när vi kommer i löpningar och slutsiffrorna skrivs till 5-0.

Glada tjejer kunde sedan se sista tio minuterna av Sverige-Tyskland på storbildsskärm och vi kunde jubla dubbelt.

Nu fokus på dusch och återhämtning inför tidig kvartsfinal 08.00 imorgon mot Myckle IK. Vi är redo.

Extra kredd idag till supportrarna på plats. Härligt med lite stöd bland alla hemmasupportrar.